SN – Caption Contest #50 maar dan net anders

Om de 2 weken zetten wij een screenshot online uit De Sims, meestal gemaakt door een van onze leden. Onze forumleden kunnen daar dan een bijschrift bij verzinnen. Een week later kunnen al onze forumleden dan stemmen voor het leukste fotobijschrift en de winnaar krijg een kleine trofee. De winnaar van de Caption Contest #49 is Demikoeliejoelie.

Ronde #50 is nu van start gegaan, maar omdat het de 50e keer is dat we een Caption Contest organiseren doen we het voor 1 keer anders. Je moet nu én een screen én meteen een bijschrift neerzetten. Je vind alle informatie in dit topic op ons forum:

| SN – Caption Contest #50 maar dan net anders |

Heb je eerdere Caption Contest rondes gemist? En ben je benieuwd wie er gewonnen heeft, of welke screenshots er eerder zijn gebruikt? Geen nood! Die kun je in dit topic terug vinden.