[REMINDER] De uitdaging van de maand – mei 2012

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden.

De opdrachten zullen erg verschillend zijn; van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Niet elke Sim heeft genoeg geld voor een mooi huisje met uitzicht over het water. Er zijn genoeg Sims die uit de stad komen, zonder geld, familie en meubels maar toch een dak boven hun hoofd willen hebben. Daarom hebben we deze maand een bouwuitdaging voor jullie bedacht: bouw een krottenhuis met als budget 12.000 Simdollars! Heel veel succes, we zijn benieuwd naar jullie inzendingen.

Je kunt tot zondag 27 mei 17:00 inzenden en dat is aanstaande zondag al!

| Uitdaging van de maand mei 2012 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.