[Reminder] Uitdaging van de Maand: April 2013

Dave organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is weer April en de Sims 3 Studententijd is al weer een tijdje geleden uitgebracht. Waarschijnlijk hebben jullie alles al ontdekt wat je kunt doen, maar slaapt jouw student nog steeds in die verschrikkelijk saaie slaapkamer.

Jouw student is toe aan een nieuwe slaapkamer! Geef je studentenkamer een flinke make-over! Gebruik des noods de kamers van je mede-studenten om jouw kamer uit te breiden, zolang hij maar voldoet aan de wensen van jouw student! Stuur je vier beste screens in, want misschien heeft jouw student nu wel de mooiste kamer.

Je hebt tot vrijdag 26 April 20:00 de tijd om je beste screens op te sturen. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Als je meedoet zet ik je in het lijstje van deelnemers. Succes!

| SN: Uitdaging van de maand April 2013 |