Uitdaging van de maand Mei 2013

Het is weer mei en misschien begin je al weer na te denken wat je allemaal kan doen in de Sims.
Het is al weer een poosje geleden dat de Sims 3 Na Middernacht uit kwam en dit er voor zorgde dat je Sim nu een beroemd acteur/actrice kan worden. Rampvol Diamandfilms is op zoek naar een nieuw decor, nieuwe beroemdheden en nieuwe films.

Bouw een filmset voor Rampvol Diamantfilms (je hoeft de filmstudio rabbithole niet te plaatsen!), je mag zelf weten wat voor film er gemaakt gaat worden. Gebruik je fantasie, want wordt het een science fiction film? Een film over doorgedraaide studenten? Of wordt het een Oosterse vechtfilm?
Zorg dat het ook daadwerkelijk op een filmset lijkt, huizen worden in grote studio’s nagebouwd en vaak hebben kamers maar twee muren, omdat je van de andere kanten moet kunnen filmen. Misschien wil je wel een oude film opnieuw filmen? Het mag allemaal!

Kies er voor om óf de filmset te fotograferen óf een klein stukje film.

Je hebt tot zondag 26 mei 20:00 de tijd om je beste screens op te sturen. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Als je meedoet zet ik je in het lijstje van deelnemers. Succes!

| Uitdaging van de maand Mei 2013 : Inschrijf & inlevertopic |