Community blog: Er zit een monster onder je bed in De Sims 4! Nee, echt waar!

Na de update van vandaag voor De Sims 4 moet je er niet van staan te kijken als er iets… monsterlijks… onder je bed ligt. Nadat we de patch samen hadden gesteld, hoorden we verschillende verhalen over kinderen die ’s nachts wakker werden omdat ze enge, monsterlijke geluiden onder hun bed vandaan hoorden komen.

Ouders bewerend dat ze geen idee hebben waar hun kinderen het over hebben, maar spelen het spelletje mee door een ‘afweermiddel tegen monsters’ rond het bed te spuiten. Blijkbaar werkt dit goedje prima en houdt het griezelige monsters met tentakels op afstand en uit de buurt van de kleintjes!

TS4_MonsterBed

‘Het is echt waar,’ zeggen de kinderen! ‘Sommige enge engerds houden zich schuil onder onze bedden!’ Blijkbaar is deze griezel alleen ’s nachts en voor kinderen zichtbaar. De doodsbange kinderen hebben er echter geen enkele moeite mee om gezinsleden te vragen om te helpen bij het verdrijven van de monster.

Maar sommige dappere koters hebben geprobeerd om met de griezelige griezel te communiceren. Want je weet maar nooit of je na een gezellig gesprekje wellicht vrienden kunt worden met het maniakale monster. Misschien is jouw nageslacht daar niet dapper genoeg voor… In dag geval kan je kleine spruit de ‘Koolala de Verdediger Muurlamp’ aan de muur hangen. Daar moeten enge monsters helemaal niets van hebben!

Welterusten… slaap lekker… en vergeet niet dat monsters flink balen van felle zonnestralen.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *