De Sims 4 collecties: Sneeuwbollen

Met een beetje geluk tref je op de Vlooiemarkt een handelaar in Sneeuwbollen aan

Sneeuwbollen

Sneeuwbollen zijn het gemakkelijkst te vinden in de “Box ‘o Junk”-verhuisdozen die je kunt vinden voor de appartementen in San Myshuno. Ze staan niet verstopt of iets dergelijks, dus moeilijk te spotten zijn ze niet. Deze verhuisdozen kun je doorzoeken door middel van de interactie Naar sneeuwbollen zoeken. Als je dan geluk hebt, vind je daar een van de vijftien sneeuwbollen in. Na afloop verdwijnt de doos en zul je ergens anders weer verder moeten zoeken naar nieuwe dozen. Het zal even duren voordat je de collectie compleet heb op deze manier – zeker de drie zeldzame varianten – maar uiteindelijk moet het wel te doen zijn.

In de marktkraampjes op de verschillende festivals kun je ook Sneeuwbollen kopen.
In de marktkraampjes op de verschillende festivals kun je ook sneeuwbollen kopen

Een tweede mogelijkheid is via de festivals in San Myshuno. Van de vijftien verschillende sneeuwbollen kunnen er namelijk vier gegarandeerd worden gekocht op een van de festivals:

  • Humor en Hippigheidfestival: Wolkenkrabber Sneeuwbol
  • GeekCon: Emily Sneeuwbol
  • Liefdesfestival: Newcrest Sneeuwbol
  • Specerijenfestival: Vrieskonijn Sneeuwbol

De vlooienmarkt is als laatste een aardige manier om je sneeuwbollen collectie compleet te maken. Als je een beetje gelukt hebt, staat er dan namelijk een handelaar die (vrijwel) alle sneeuwbollen aanbiedt, die je zo voor geld kunt kopen! Zo niet, dan kan het ook nog altijd worden gebruikt om je verzamelde sneeuwbollen te ruilen met andere Sims. Dubbele items kun je zo ruilen tegen een ander item binnen de collectie van dezelfde zeldzaamheid. De uitkomst is desondanks nog altijd willekeurig.

De Sims 4 Stedelijk Leven Collecties: Sneeuwbollen

Collectie sneeuwbollen (15 objecten)

Sneeuwbollen geven een omgevings-aura van 3.

AfbeeldingNaamZeldzaamheidWaarde
Het koninklijk huis SneeuwbolHet koninklijk huis Sneeuwbol
Het Koninklijk Huis staat voor de charme van Windenburg: stijlvol, eenvoudig leven. Het leven in het buitenland kan aardig afwijken van het wonen in de stad. Geniet van dit kleine aandenken als het leven dat je zou wensen dat je had.
Gewoon10
Newcrest SneeuwbolNewcrest Sneeuwbol
De Newcrest Sneeuwbol bevat de iconische roze wilg die in deze buurt groeit. Sims uit de hele stad verzamelen zich onder de boom voor wat verkoelende schaduw of om wat foto's te maken met deze suikerspinachtige vegetatie. Alleen zit deze opgesloten in een minibol.
Gewoon10
Skyline SneeuwbolSkyline Sneeuwbol
De Skyline Sneeuwbol beeldt de enorme gebouwen van de drukke stad uit. In deze grootte kan een omvang gerealiseerd worden die veel te groot in het echte leven zou zijn. Ga er helemaal in op en geniet van de schoonheid en pracht.
Gewoon10
Spookhuis SneeuwbolSpookhuis Sneeuwbol
Een prachtige weergave van de Yuma Hoogten in miniatuurvorm! Denk aan eenvoudigere tijden en maak nieuwe herinneringen als je met genegenheid naar deze bol uit je collectie kijkt.
Gewoon10
Stadsbrug SneeuwbolStadsbrug Sneeuwbol
Het oversteken van de brug om naar de stad te komen is nog nooit zo miniatuur geweest! In plaats van je tijd te verdoen in het trage, kwellende verkeer, droom je er alleen over als je in de koplampen staart en de brug oversteekt. En daarna sla je de kleine brug in duizenden kleine stukjes.
Gewoon10
Willow Creek Vuurtoren SneeuwbolWillow Creek Vuurtoren Sneeuwbol
De Vuurtoren van Willow Creek was een baken voor schepen die goederen naar de kleine haven transporteerden. Hoewel de vuurtoren al 34 jaar niet is verlicht, is het licht vastgelegd in deze kleine, memorabele sneeuwbol.
Gewoon10
Yuma Hoogten SneeuwbolYuma Hoogten Sneeuwbol
Een prachtige weergave van de Yuma Hoogten in miniatuurvorm! Denk aan eenvoudigere tijden en maak nieuwe herinneringen als je met genegenheid naar deze bol uit je collectie kijkt.
Gewoon10
Emily SneeuwbolEmily Sneeuwbol
Een prachtige weergave van de Yuma Hoogten in miniatuurvorm! Denk aan eenvoudigere tijden en maak nieuwe herinneringen als je met genegenheid naar deze bol uit je collectie kijkt.
Ongewoon15
Magnolia Stoomboot SneeuwbolMagnolia Stoomboot Sneeuwbol
De Magnolia Stoomboot vaart over de rivier richting de Magnolia Promenade. De boot stopt regelmatig zodat Sims uit kunnen stappen om de vele winkeltjes te bezoeken en van de omgeving te genieten.
Ongewoon15
Stan Jackalope SneeuwbolStan Jackalope Sneeuwbol
Stan Jackalope beloofde te waken over Granite Falls. In het holst van de nacht hield Stan een oogje in het zeil om te zorgen dat beren uit de buurt bleven van kampeerders die van de natuur genoten. Met uitzondering van Sims in berenpakken. Aan die mafketels kan hij helaas niets doen.
Ongewoon15
Vrieskonijn SneeuwbolVrieskonijn Sneeuwbol
Vrieskonijnen staan erom bekend dat ze koud en snoezig zijn. Deze, gevangen in een bol, vormt daarop geen uitzondering. Het is per slot van rekening een sneeuwbol.
Ongewoon15
Wolkenkrabber SneeuwbolWolkenkrabber Sneeuwbol
De Wolkenkrabber Sneeuwbol presenteert een van de iconische wolkenkrabbers die deze stad sieren. Gevangen in helder licht die de architectuur van het trotse monument van de Binnenstad op prachtige wijze verlicht.
Ongewoon15
Magere Hein Sneeuwbol (Limited Edition)Magere Hein Sneeuwbol (Limited Edition)
De Limited Edition Magere Hein Sneeuwbol is bijzonder gewild. Hij is zo zeldzaam dat vele Sims er een moord voor zouden doen. Als je ooit het geluk hebt er eentje te vinden, profiteer dan van de beloningen van dit ongelooflijk unieke verzamelbare voorwerp!
Zeldzaam20
Plumbob Sneeuwbol (Limited Edition)Plumbob Sneeuwbol (Limited Edition)
De Limited Edition Plumbob Sneeuwbol bevat een zeldzame plumbob, gemaakt uit het hart van de planeet. De groene plumbob beeldt op spirituele wijze de controle over je Simzijn uit; de vervulling van impulsen en doelen. Gevangen in een prachtige gouden sneeuwbol is dit uitzonderlijke stuk eentje om te bewaren voor elke echte verzamelaar.
Zeldzaam20
Tijdperk van de Dinosaurus Sneeuwbol (Limited Edition)Tijdperk van de Dinosaurus Sneeuwbol (Limited Edition)
De Limited Edition 'Tijdperk van de Dinosaurus'-Sneeuwbol is net zo zeldzaam als het vinden van een echt dinosaurusfossiel! Hier afgebeeld is een van deze prachtbeesten tijdens zijn laatste momenten op aarde. Als je deze bijzonder gewilde bol eenmaal in je handen hebt, laat 'm dan nooit meer gaan!
Zeldzaam20