De Sims 4 Word Beroemd: Toneelclub

Toneelclub
De toneelclub draait voornamelijk om het beoefenen van de acteervaardigheid als kind- of tienerSim.

Word lid van de toneelclub! Als lid van de toneelclub treed je op in plaatselijke toneelstukken en kun je uiteindelijk je acteervaardigheden oppoetsen. Huilen op commando komt aardig van pas in toneelstukken, en ook als je ergens onderuit wilt komen! Maak indruk op je klasgenoten en ouders met het spelen van de meest uiteenlopende rollen! Zorg alleen dat je niets gênants op het podium doet, want die herinneringen blijven je eeuwig bij…

De toneelclub is na de scouting uit De Sims 4 Jaargetijden de tweede buitenschoolse activiteit waaraan kinder- en tienerSims deel kunnen nemen. De toneelschool is een ideale manier om als kind al ervaring op te doen in de acteervaardigheid om daar later een voordeel van te hebben. Zo kun je je Sims zich tijdens de toneelclub bijvoorbeeld ook laten focussen op het verbeteren van de acteervaardigheid ten koste van wat werkprestaties.

In tegenstelling tot de scouting is de toneelclub niet heel uitgebreid. Wel krijg je dagelijks te maken met kanskaarten waarmee je veel roem kunt verdienen, de andere feature uit het uitbreidingspakket. Wees daarbij echter niet te hebzuchtig want dat kan zelfs ontslag betekenen!

Naar de voorstelling gaan

Vier dagen lang wordt de toneelclub gebruikt om te oefenen zodat er iedere vrijdag een voorstelling gehouden kan worden door kinderen vanaf niveau 3. Huisgenoten van een kind uit de toneelclub kunnen er dan voor kiezen mee te gaan. Dat is in principe zelfs nodig wil je kind “Toneelclubondersteuning!” (Blij +1 – 2 uur) meegeven in plaats van “Optreden genegeerd” (Verdrietig +1 – 2 uur). Bovendien krijgt het meegereisde publiek dan “Prachtig optreden” (Geïnspireerd +1 – 2 uur). Je kunt Sims naar het optreden laten kijken door op ze te klikken en dan de interactie Naar optreden van de toneelclub gaan te selecteren. Het maakt niet uit wanneer ze precies gaan in die twee uur, zolang er maar iemand binnen die twee uur weggaat.

Rangen

De toneelclub kent in totaal vier verschillende rangen waarbij de laatste vereist dat je Sim een tiener is.

Rang
Toneelbeginneling (1)
Beschrijving Sim is toegetreden tot de wereld van theater! Eerste prioriteit: tekst stampen en acteren oefenen!
Salaris (§/uur) 0
Werktijden 15:30 – 17:30 (Ma – Vr)
Ideale emotie
Beloning
Promotietaken
  • Tieners: Niveau 2 van de charismavaardigheid bereiken.
  • Kinderen: Niveau 2 van de creatieve vaardigheid bereiken.
Dagtaken
  • Acteren oefenen.
Tekststamper (2)
Beschrijving Sim heeft hier echt gevoel voor! Tijd om op iedereen indruk te maken door de tekst uit je hoofd op te dreunen als je je voor de repetitie meldt!
Salaris (§/uur) 0
Werktijden 15:30 – 17:30 (Ma – Vr)
Ideale emotie
Beloning
Promotietaken
  • Tieners: Niveau 2 van de acteervaardigheid bereiken.
  • Kinderen: Niveau 4 van de creatieve vaardigheid bereiken.
Dagtaken
  • Nieuwe tekst leren.
Praktische performer (3)
Beschrijving Sim heeft zich heel wat verbeterd sinds zijn|haar bescheiden begin; tijd om die emotionele toverkunsten nog een treetje hoger te tillen wanneer Sim een tiener wordt.
Salaris (§/uur) 0
Werktijden 15:30 – 17:30 (Ma – Vr)
Ideale emotie
Beloning
Promotietaken
  • Tiener zijn.
  • Niveau 3 van de acteervaardigheid bereiken.
Dagtaken
  • Nieuwe tekst leren.
Junior-artiest (4)
Beschrijving Del Sol Valley, hou je vast, want hier komt Sim! Acteren kan een geweldige gave zijn; ga er verstandig mee om. Verdien meer roem en bereik het sterrendom!
Salaris (§/uur) 0
Werktijden 15:30 – 17:30 (Ma – Vr)
Ideale emotie
Beloning
Promotietaken
Dagtaken
  • Leer nieuwe tekst of acteren oefenen.

Cheats

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om je Sim met behulp van cheats promotie of demotie te geven. Gebruik daarvoor eerst de cheat TestingCheats true en dan respectievelijk careers.promote DramaClub of careers.demote DramaClub.