De Sims 3 misschien niet voor alle Sims spelers?

CVG heeft een interesante post online gezet over een interview dat later vandaag online komt met MJ Chun, De Sims 3 associate producer.

Speelde De Sims 2 zich nog voornamelijk af op het lot waar je Sims woonde: de wereld van De Sims 3 is veel groter en het kan zijn dat sommige De Sims 2 spelers die ‘open wereld’ een beetje teveel van het goede vinden en wel eens teleurgesteld kunnen zijn:

One of the things that I think is risky is whether or not people will find that the town feels alive to them. I think it’s a risk because you control your Sim and traditionally it has been about your home lot and now there’s this open world.

I think some people are going to find that it’s too much and that they want that level of control back, and that some people are going to be disappointed and want more. I’m interested in seeing what the community thinks about it.

There’s huge tension between keeping it new and making something really progressive and at the same time staying true to the brand,” Chun added. “It’s like being a teenager, it’s a huge identity crisis and The Sims 3 definitely has that as well…

Zelf vindt ik het hele ‘open wereld’ idee, waarin je met je Sims letterlijk overal mee naar toe kunt gaan, juist de uitdaging: dat heb ik in De Sims 2 altijd gemist.

Zodra het gehele interview met MJ Chun online staat meldt ik dat natuurlijk meteen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *