Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Now Gamer over De Sims 3

Eigenlijk staat er niks in dat we al niet wisten maar ik post hem toch maar: op deze pagina van Now Gamer vindt je een preview van De Sims 3.

EA has seen fit to cut down character ‘motives’ to simply reflect their sleep, fun, food and bathroom-based needs, a move that will reduce micromanagement but could lead to a less involved experience. Hopefully this will be offset by the refined system of wishes and ambitions for each character, with similar goal-based gameplay to the console versions being introduced, which again could potentially make or break this all-encompassing sequel.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>