Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Now Gamer over Sims 3

Eigenlijk staat er niks in dat we al niet wisten maar ik post hem toch maar: op deze pagina van Now Gamer vindt je een preview van Sims 3.

EA has seen fit to cut down character ‘motives’ to simply reflect their sleep, fun, food and bathroom-based needs, a move that will reduce micromanagement but could lead to a less involved experience. Hopefully this will be offset by the refined system of wishes and ambitions for each character, with similar goal-based gameplay to the console versions being introduced, which again could potentially make or break this all-encompassing sequel.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>