Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Pint Shot Riot’s “Punches Kicks Trenches And Swords” in Sims 3

Al eerder heb ik in dit blogbericht gemeld dat de muziek van Pint Shot Riot in Sims 3 zal zitten. Vandaag is er een artikel op DasGamer verschenen waarin duidelijk wordt dat hun nummer “Punches Kicks Trenches And Swords” in Sims 3 zal zitten.

Hier een video van dit nummer: in Sims 3 zullen ze natuurlijk in het Simlish zingen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>