Next Videogame interview met De Sims 3 associate producer MJ Chun

Na De Sims 3 gepresenteerd te hebben in München is De Sims 3 associate producer MJ Chun doorgereisd naar Italie en heeft in Milaan het spel laten zien. Zie ook dit blogbericht.

De Italiaanse Next Videogame was er ook bij en heeft een De Sims 3 preview online gezet met erbij een aantal video’s van een interview met MJ Chun in de rechterkolom. Je kunt de video’s ook apart op deze pagina bekijken.

De preview is in het Italiaans maar in de video’s antwoord Mary Jane natuurlijk gewoon in het Engels.

Als ik zo deze video’s bekijk en die van De Sims 3 Net is het team wat aan De Sims 3 werkt ook bezig met hoe het spel is voor mensen die nog nooit de Sims hebben gespeeld. Schijnbaar is er toch kritiese feedback binnen gekomen van die groep gamers.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *