Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims

Mevrouw Rimpelbil opent haar eigen blog

Ik ontving net een email met de aankondiging van de opening van een blog en wel van die van Mevrouw Rimpelbil, een wel erg berucht personage uit De Sims.

Schijnbaar heeft zij de behoefte om het een en ander te vertellen en de toon op haar blog is meteen gezet:

Ik weet, uit zéér betrouwbare bron, dat ik een slechte naam heb in deze en vele andere buurten en dat er veel over mij geroddeld wordt. Laat mij U allen dit zeggen: hoge bomen vangen veel wind! Zeker in dit winderige valleitje waar de mensen schijnbaar niet anders te doen hebben dan over mij te roddelen. Ik ben een principieel mens en laat me de mond door niemand snoeren anders komen ze mijn handtasje tegen!

U bent gewaarschuwd!

Lees meer op haar ‘Op de koffie bij Mevrouw Rimpelbil‘ blog.

Een bannerruil met haar blog weigeren lijkt me niet verstandig dus die maar meteen toegevoegd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>