Rod Humble over Securom / DRM voor De Sims 3

De officiële De Sims 2 site heeft een bericht van Rod Humble, Sims executive producer, online gezet over de kopieer beveiliging voor De Sims 3. Je kunt het bericht in deze post vinden op het De Sims 2 forum.

Het komt erop neer dat De Sims 3 GEEN securom / DRM rotzooi zal bevatten: goed nieuws dus!

Een officieel bericht van Rod Humble:

Hallo allemaal,

Hierbij wil ik jullie graag meer vertellen over onze kopieer beveiliging voor De Sims™ 3. Binnenkort hebben we meer informatie over de nieuwe De Sims™ 3 Community maar omdat er op dit moment veel vragen zijn over de kopieer beveiliging willen we nu alvast ons plan met jullie delen.

De kopieer beveiling van De Sims™ 3 zal werken met een serienummer, net als De Sims™ 2. Om te spelen hoef je de game dus niet online te valideren.

We denken dat deze oplossing zich in het verleden goed heeft bewezen en dat het spelers makkelijk maakt de game te spelen zonder zich zorgen te maken over DRM methoden waarbij je de game online moet valideren.

We kijken ontzettend uit om de game voor de PC en Mac te lanceren op 4 Juni! De extra tijd die we op dit moment hebben tot de release hebben gebruiken we om de game nog beter te maken wat nu nu al heeft geresulteerd in een nog leukere speel ervaring en we kunnen niet wachten tot jullie de game zelf ook kunnen spelen!

Bedankt voor jullie passie en loyaliteit.

Rod Humble

Zie ook deze berichten op dit blog.

UPDATE: Inmiddels heeft Maxoid Hydra in dit topic op de Amerikaanse De Sims 2 BBS ook gezegd dat er óók geen installeer limiet op De Sims 3 zal zitten:

We can also confirm that the disc-based game will not have install limits :).

Maxoid_Hydra

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *