Peter Laughten (EA President) over uitstel De Sims 3

Na de De Sims 3 presentatie in München (zie deze blogberichten) hebben enkele Duitse De Sims fansites Peter Laughten, EA President & General Manager Europa kunnen interviewen. De Sims 3 Net heeft nu een deel van dat interview op deze pagina online gezet.

Het gesprek ging voornamelijk over het uitstellen van De Sims 3, en de bekende redenen (spel nog niet af – te veel bugs – meer feedback van spelers en marketing issues) passeren de revue.

Interessant is om te lezen is dat het team van Maxis dat aan De Sims 3 werkt erover denkt om in het spel speciale inhoud toe te voegen gericht op 1 land. Wat voor inhoud dat wordt wordt niet gezegd: ik hoop geen Hollandse molens en Belgische Manneke Pis, en een ‘coffeeshop’ zal er wel niet inzitten. Ook niet of dat al in De Sims 3 komt of latere uitbreidingen of als downloads.

Länderspezifische Inhalte in das Spiel zu integrieren und somit Rücksicht auf die unterschiedlichen Eigenheiten der Fan-Communities zu nehmen.

Voor De Sims 2 hebben we deze specifieke downloads natuurlijk ook gehad: Moederdag kleding, bekende Nederlanders en Belgen, Tshirts etc.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *