Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Reclaim Your Game over De Sims 3 & Securom

Reclaim your game heeft een (Engelstalige) pagina online gezet over wat we weten over De Sims 3 en Securom en wat er nog opgehelderd moet worden. Zo te zien houden ze de allerlaatste informatie goed bij maar is de site wel erg anti – Securom en met die bril op is het artikel dus ook geschreven.

Zie ook deze blogberichten over Securom.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>