Sims 3 preorder bij EA Store


Ik ben zelf geen downloader van games: heb liever een box met DVD en boekje enzo dan een digitale download maar op de EA Store vond ik bij de Sims 3 preorder onderstaande informatie.

Dat zijn toch heel andere spullen dan die je bij de Sims 3 Collectors Edition krijgt en vooral ‘SimPoints ter waarde van € 12 voor De Sims™ 3 Store’ viel me daar bij op … betwijfel het of ik ooit spullen voor Sims 3 ga kopen: echt goedkoop waren de spullen voor Sims 2 ook al niet.

 • Exclusief patroon van Vloeiende Wijnranken via EA Store™.
  “Een stijl creëren” is een totaal nieuw onderdeel van De Sims™ 3, waarmee je alle aspecten van het uiterlijk van je Sims, hun auto’s en hun huizen aan kunt passen!Pas het exclusieve patroon van Vloeiende Wijnranken toe op allerlei voorwerpen; van kleding tot gitaren, auto’s en nog veel meer. Of kies ervoor om je patroon nog verder aan te passen in “Een stijl creëren”. Laat op alle mogelijke manieren zien hoe stijlvol jouw Sims zijn met het patroon van Vloeiende Wijnranken!
 • SimPoints ter waarde van € 12 voor De Sims™ 3 Store
  Breid hun levens uit met duizenden voorwerpen uit uitbreidingspakketten en exclusief materiaal dat alleen via De Sims™ 3 Store beschikbaar is.Exclusief De Sims™ 3-muzieknummer als speciale bonus!
 • De Sims™ 3 presenteert met trots Data Rock!
  Haal de nieuwste muziek van de soundtrack van De Sims™ 3 op en download “True Stories” van DataRock als speciale bonus bij je reservering van De Sims™ 3 via EA Store™.
 • Exclusieve PDF-poster van DataRock!
  Als aanbieding bij de reservering van De Sims™ 3 geven we niet alleen de muziek weg van Data Rock, maar ook deze exclusieve poster van jouw favoriete band! Waar wacht je nog op met al deze exclusieve aanbiedingen?

Bron: Sims 3 Twitter

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *