Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Nieuwe De Sims 3 frontpage & screen

De officiële De Sims 3 sites hebben een nieuwe frontpage gekregen: dit keer met een flashplayer die je weer doorlinkt naar allerlei andere De Sims 3 informatie pagina’s. Er staat ook 1 nieuwe screen bij.

De vernieuwde Amerikaanse De Sims 3 site werkt bij mij goed, de Nederlandse De Sims 3 site (nog) niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>