Twit Twit Twit

Nee dit bericht gaat niet over het laatste boekenweek thema, dat was namelijk Tjielp Tjielp Tjielp, maar over Sims 3 en Twitter. Ik zit met Sims 3 Nieuws nu enkele weken op Twitter en het is toch wel erg handig; niet alleen om op de hoogte te blijven van het laatste Sims (3) nieuws maar ook voor contacten met andere Sim fansites en Simmers.

Zelfs EA en Maxis en Sims 2 en Sims 3 hebben hun Twitter’s dus misschien wordt het tijd dat ook jullie, helemaal als je zelf een Sim fansite hebt, op Twitter komen? Vooral Nederlandstalige Sim fansites en Simmers zijn meer dan welkom: er zitten er al een paar maar des te meer des te beter.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Niet gecategoriseerd Getagged

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *