Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 reclame campagne komt op stoom

De reclame campagne voor Sims 3 lijkt nu echt gestart te zijn, na deze blogberichten over Sims 3 billboards heeft het Sims 3 team nu op deze pagina van hun Facebook een hele rij foto’s neergezet van Sims 3 affiches en billboards die overal in Amerika hangen.

Mocht je ergens in Nederland of Belgie wat zien laat het me weten via een email of het gastenboek.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>