Wat zal ik doen?

Zoals jullie misschien wel weten ben ik ook een fanatieke World of Warcraft speler en ik las net dat de nieuwe patch online komt wat betekend dat er een nieuwe high level dungeon is: Ulduar.

Ik zit in een goed guild met mijn dwerg hunter Grumpi en we hebben Naxxramas al vaak gedaan en kijken erg uit naar de nieuwe patch en een nieuwe uitdaging: Ulduar dus.

Maar ik heb een WOW dip en speel nauwelijks meer en vindt het bijhouden van mijn Sims 3 blogs ook erg leuk en voor WOW niet echt veel tijd meer. Ik weet dus niet echt wat ik zal gaan doen: lekker hakken in een nieuwe dungoen met mijn guild is toch ook wel erg leuk en dat was ook de afspraak.

Soms is keuzes maken niet echt leuk …maar je kunt niet alles doen: een dag heeft maar 24 uur …

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *