Gamespot over het maken van video’s in De Sims 3

Gamespot heeft op deze pagina een artikel online gezet over de tools voor het maken, bewerken en delen van video’s die we straks in Sims 3 zullen vinden.

Er zitten ook een aantal video’s en screens bij en ik moet zeggen dat het er allemaal wel erg goed uitziet al ben ik zelf geen filmmaker. En zo te zien zijn de editing tools niet eens zo ingewikkeld in het gebruik.

You can create a mash-up by dragging and dropping clips from your folder into a slideshow on the bottom of the studio screen, and you can also add three different additional effects to each segment: a starting transition that opens the scene, a floating text caption, and a visual filter. The transitions include all kinds of wipes (up, down, left, right, pixelation wipes, and fade-ins); the captions let you include brief text blurbs in the lower-third area of the screen in various font-plus-background combinations, such as newspaper print or pink cursive script; and the visual filters include things such as black-and-white desaturation and various heavy color tints. You can preview any part of your video, or the whole shebang, at any time, editing all of your transitions, captions, and filters before saving it and uploading it to the community area for consumption.

Jammer alleen dat we in de eerste clip al meteen zien dat de pagina waarop andere Simmers straks je films kunnen zien aan de rechter kant een enorme advertentie kolom heeft.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *