Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Maak een Sim in Sims 3


Hoe gaat dat eigenlijk straks een Sim maken in het nieuwe spel? Sim de Toi heeft uit feiten die we weten en screenshots die we kennen een voorbeeld gemaakt van hoe dat ongeveer zal gaan.Zo wist ikzelf helemaal niet dat je ook de stem van je Sim straks in Sims 3 kan aanpassen. Enfin: je vindt het op deze pagina van Sim de Toi: het wel in het Frans.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>