Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Werk mee aan het Sims 3 magazine!

Van de officiële Nederlandse De Sims 2 site:

Werk mee aan het De Sims 3 magazine!

In Juni brengt de Games Guide een exclusief De Sims 3 Magazine uit, wil jij hier ook aan meewerken?

De Games Guide, het informatieve games magazine, komt in Juni met een speciale uitgave die helemaal in het teken van De Sims 3 zal staan. Dit magazine ligt vanaf 8 Juni in de grootste speelgoed/game winkels en zal daarnaast ook bijgevoegd worden aan de KIJK, Fancy en Yes van Juni.

Wil jij ook meewerken aan dit magazine? Dat kan! Verzin bij het onderstaande plaatje een leuke tekst vanuit het oogpunt van één van de afgebeelde Sims. De tekst zal worden gepubliceerd als Het dagboek van een Sim onder vermelding van jouw naam. Probeer bij je dagboek zoveel mogelijk nieuwe dingen uit De Sims 3 te vermelden. Het tekstje mag maximaal 600 woorden tellen.

Stuur jouw dagboek inzending voor donderdag 23 April 00:00 naar Info@desims2.nl.

Zie ook dit topic op het officiële De Sims 2 forum.

3 gedachtes over “Werk mee aan het Sims 3 magazine!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>