Sims 3 Nieuws: Maak een header voor dit blog

Zoals iedereen wel kan zien denk ik ben ik niet zo heel goed in het maken van een banner – header voor dit Sims 3 Nieuws blog. Daarom zoek ik iemand die voor mij een ‘professioneel’ ogende banner kan maken met een breedte van 980 px en een hoogte ergens tussen de 100 px en de 150 px. In de banner moet in ieder geval komen te staan ‘Sims 3 Nieuws’ en misschien een De Sims 3 diamantje of ander De Sims 3 beeldmateriaal.

Een ander formaat banner (bijvoorbeeld op de breedte van de berichten kolom) mag ook: alleen dan zal ik even goed moeten weten hoe ik de template moet aanpassen want ook op HTML gebied ben ik een noob. Een roterende banner, elke keer een net iets andere banner, kan ook zolang dat maar mogelijk is op een template van Blogger. De laatste nieuwtjes in de banner verwerkt dmv een feed mag ook, zolang dat ook maar werkt in een template van Blogger. De template die ik gebruikt heb voor dit blog is trouwens Pro Blogger van Our Blog Templates, misschien handig om te weten?

De banner moet goed passen bij het uiterlijk van dit blog en persoonlijk hou ik erg van strakke banners maar ik hou ook van verrassingen dus dat is verder aan jou. Dus leef je uit …

De beloning is eeuwige roem: ik ben ook maar een arme Sim fan. Je kunt je vragen stellen via het contact formulier en via dat formulier kun je ook je banner opsturen.

Ik wil voor het einde van de maand de nieuwe banner – header online zetten dus de deadline voor inzendingen is woensdag 29 april. Alle ingezonden banners worden dan ook in een bericht neergezet en mijn definitieve keuze komt dan voor ‘eeuwig’ boven aan dit Sims 3 Nieuws blog.

Verder heb ik ‘regelmatig’ ideeën voor dit blog (bijvoorbeeld kleine dia show’s) die voor mij niet makkelijk te maken zijn dus later zijn er ook nog klusjes te doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *