Sims 3 Nieuws: Team member gezocht voor specials

Sims 3 Nieuws is op zoek naar iemand die mee wil werken aan dit blog en zich vooral wil richten op het maken van specials, het bezoeken van fansite meetings maar ook zelf met leuke initiatieven komt voor dit Sims 3 Nieuws blog.

Je moet uiteraard verstand hebben van de Sims, de nederlandse en engelse taal redelijk goed kunnen beheersen en zelf artikelen kunnen schrijven en verslagen kunnen maken van Sims presentaties. Ervaring in schrijven en posten op blogs zou meegenomen zijn en mijn voorkeur gaat uit naar iemand die ouder is dan 18 jaar: dit in verband met eventueel reizen naar Sims fansite meetings en presentaties.

Het nieuws voor dit blog kan ik goed zelf aan maar eventueel daarbij helpen zou ook kunnen. Door omstandigheden ben ik nogal aan huis gebonden en naar fansite meetings en presentaties gaan lukt me gewoon niet echt.

Lijkt dit je wat en heb je zin aan dit blog mee te werken dan kun je reageren via het contact formulier.. Ook voor verder vragen kun je daar natuurlijk terecht.

Op korte termijn is er al een erg leuke klus voor je dus reageer snel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *