Ik zal me even voorstellen:

Hallo beste lezers!

Mijn naam is Patricia en ik ben een enorme fan van De Sims. Al vanaf het moment dat De Sims 1 uitkwam was ik meteen verkocht. Door de tijd heen heb ik zelf heel wat blogs en websites gehad over De Sims. Helaas heb ik het altijd in mijn eentje moeten stellen, tot nu.

Hiki is ook een grote fan van De Sims en heeft al een succesvolle weblog om te onderhouden. Ik ben heel blij en vooral enthousiast over het feit dat ik hem hierbij mag helpen.

Jullie zullen hopelijk veel van mij lezen. Ik zal binnenkort verschillende dingetjes vertalen. Waaronder de traits en nog veel meer in de toekomst. Als je zelf ook nog tips of ideeën hebt laat het weten door een reactie te geven op dit bericht.

Ik zou zeggen: Sims 3, kom maar op!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *