Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Nieuws teamlid: Rensdesim

Vandaag komt Rensdesim ons Sims 3 Nieuws team versterken, hij zal wat technische zaken voor ons blog gaan doen als HTML klussen om ons zo de mogelijkheid te geven wat meer zaken hier online te zetten die nu even niet werken als poll’s, etc en hij zal ons helpen bij wat plannen die we voor de toekomst hebben voor Sims 3 Nieuws.

Rensdesim heeft ook zijn eigen Sim fansite: Simlicious. Veel posts zul je van hem hier op dit blog echter niet zien: Rensdesim werkt meer op de achtergrond mee.

Welkom bij het team.

Een gedachte over “Sims 3 Nieuws teamlid: Rensdesim”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>