Je kunt gewoon niet zonder!

Toekomstige features op de officiële Sims 3 sites


Op de officiële Sims 3 sites komen er veel mogelijkheden als een exchange, een eigen fanpagina, het laatste nieuws, uiteraard een forum en nog meer. We hebben er in dit blogbericht al aandacht aan besteed.

Vandaag kwam ik op deze pagina van de Duitse Sim Exchange wat meer informatie tegen over al die nieuwe features en dat ziet er toch wel erg mooi uit, zeker ook met de mogelijkheid om ook je Facebook te gaan gebruiken voor je eigen Sims 3. De informatie is wel in het Duits maar goed te begrijpen denk ik.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>