Maak je eigen Sims diamant / plumbob – 2

In dit blogbericht hadden we al een handleiding neergezet om je eigen Sims diamantje te maken.

Rosana van Sims Netwerk wees me op Twitter op nog een andere handleiding: een Duitstalige die je hier kunt vinden als PDF file.

En op deze pagina van E-How vond ik er nog een maar die plumbob ziet er wel heel anders uit: fröbelen maar dus.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

3 reacties

  1. Hey Hiki, thanks voor het vermelden 🙂 Ik heb hier nog een officiële Sims 2 plumbob van dik papier/karton. Deze heb ik uit elkaar gehaald en ga ik binnenkort waarschijnlijk digitaliseren. De print zelf zal ik niet kunnen gebruiken aangezien hij nogal versleten is. Maar ik maak er wel wat moois van. Ik laat het tegen die tijd wel weten!

  2. Ben benieuwd of veel Simmers dingen ook inderdaad zelf gaan maken. Gelukkig heb ik een opblaasbare van 2 cm hoog.

    ik zou eens een foto moeten maken van al mijn sims goodies.

    En geef maar een gil inderdaad als je wat hebt 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *