Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Rosana van SNW op de koffie bij Mevr. Rimpelbil

Ik kreeg net een dringende Twitter boodschap van Mevrouw Rimpelbil: Rosana van Sims NetWerk is de laatste 14 dagen bij haar op bezoek geweest en of we daar aandacht aan willen besteden. Ze heeft een stuk online gezet onder de veelzeggende titel ‘Een vrouw hoort achter het aanrecht‘.

Nou, dat doen we dan maar want met Mevrouw Rimpelbil wil je geen ruzie!


Op de koffie bij Mevrouw Rimpelbil

Een gedachte over “Rosana van SNW op de koffie bij Mevr. Rimpelbil”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>