Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 in buitenlandse bladen

Zo 5 weken voor de release beginnen de bladen aandacht te besteden aan Sims 3 zoals dit Duitse en dit Poolse blad. Niet erg interessant voor ons misschien maar wij willen jullie vragen de Nederlandse en Belgische bladen in de gaten te houden en ons te melden als er aandacht besteed wordt aan Sims 3.

Dan kunnen we daar aandacht aan besteden en wie weet wat scans of foto’s van online zetten.

Bron voor de covers: Simsfan en Centrum Simów

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>