Sims 3 Nieuws: vierde team member gezocht

Het team wat werkt aan Sims 3 Nieuws is op zoek naar een 4e teamlid die mee wil werken aan dit blog en samen met Patricia wil werken aan specials, vertalingen, het bezoeken van fansite meetings maar ook zelf met leuke initiatieven komt voor dit Sims 3 Nieuws blog.

Je moet uiteraard verstand hebben van de Sims, de nederlandse en engelse taal redelijk goed kunnen beheersen en zelf artikelen kunnen schrijven en verslagen kunnen maken van Sims presentaties. Ervaring in schrijven en posten op blogs & sites en wat HTML kennis zou meegenomen zijn en onze voorkeur gaat uit naar iemand die ouder is dan 18 jaar: dit in verband met eventueel reizen naar Sims fansite meetings en presentaties.

Er staat een leuke klus voor de deur, namelijk de Sims 3 Sneak Preview, en deze zomer een groter project. Je kunt het meewerken aan dit blog goed combineren met school of werk; dat doen de meeste van ons.

Lijkt dit je wat en heb je zin aan dit blog mee te werken dan kun je reageren via het contact formulier. Ook voor verder vragen kun je daar natuurlijk terecht.

Hiki, Patricia en Rensdesim.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *