Wil jij De Sims 3 nu al spelen?

Van de officiële De Sims 2 site:

Maak kans op een duo ticket naar het De Sims 3 Fan Fest!

Op 15 mei vindt in Utrecht het De Sims 3 Fan Fest plaats waar Sims fans en fansites nu alvast de mogelijkheid gaan krijgen om De Sims 3 te spelen. Ook zal producer MJ Chun aanwezig te zijn om alle brandende Sims vragen te beantwoorden én krijgen de aanwezigen de kans om de gloednieuwe De Sims Community website te aanschouwen.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! EA geeft namelijk 3 duo-tickets weg. Wat moet je doen? Simpel, stuur ons een e-mail naar wedstrijd@desims2.nl en laat ons weten waarom jij de grootste Sims gek van de Benelux bent. Vergeet niet je De Sims 2 forum naam te vermelden.

Je kan je tot uiterlijk 8 mei 10.00 uur aanmelden. De gelukkige winnaars ontvangen vrijdag middag bericht.

Succes en wie weet zien we je op 15 mei op het De Sims 3 Fan Fest!

Wie weet zien we jullie daar?

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *