Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Nieuw teamlid: Frikkelfrab

Vandaag verwelkomen we Frikkelfrab als nieuw teamlid. Hij zal nauw samenwerken met Patricia aan specials en vertalingen en allerlei andere zaken die zo voorbij komen.

Frikkelfrab speelt al 9 jaar lang de Sims en dat is bijna vanaf het begin volgens mij. We hopen dat hij zich thuis gaat voelen in ons team en jullie zullen wel snel posts van hem online zien. Ook zal hij op 15 Mei voor ons Sims 3 Nieuws blog aanwezig zijn in Utrecht voor de Sims 3 Sneak Preview.

Welkom Frikkelfrab.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>