The Sims Zone over Sims 3 event UK

Op deze pagina van The Sims Zone vindt je wat informatie over het Sims 3 event in Londen en Manchester van afgelopen maandag. Met slecht nieuws voor alle echte Mevrouw Rimpelbil fans, zoals ik: ze is niet meer zo sjacherijnig als in Sims 2.

Hun eigen verslag zal later online komen.

Our first sim bought an empty plot of land on the cliffs overlooking the bay but her first plan was to drop in on the next door neighbour, who happened to be Mrs Crumplebottom. She did not appear to be as cranky as she has been in later generations.

Visiting neighbours is something that has been requested for a long time. With TS2, we have only been able to visit neighbours if they still live in the same “apartment block”. Now it is here and it looks good.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *