Aangenaam!

Hallo beste lezers,

Mijn naam is Oliver, beter bekend als frikkelfrab. Ik ben een nieuw teamlid op de site, en ik zal jullie op de hoogte houden over de kleine details in De Sims 3. Het is voor het eerst dat ik meehelp aan een blog dus voor mij is alles ook een beetje nieuw.

Ik zal mij vooral bezig houden met het vertalen van waaronder de ‘Favorites’ in De Sims 3, en natuurlijk nog veel meer. Ik ben erg blij en enthousiast dat ik mee mag helpen aan Hiki’s Blog. Vooral omdat het altijd gezellig is met Patricia, Rens, en natuurlijk Hiki.

Hopelijk zullen jullie veel van mij gaan lezen, en ik zal flink mijn best doen om iedereen tevreden te stellen! Als jullie een vraag, of graag iets vertaald willen hebben. Laat het achter in de reacties, en ik zal mijn best doen jullie te helpen!

Groeten,
Frikkelfrab.

4 reacties

 1. 😀 Hallo,

  tof dat je komt helpen, dit is echt een geweldige blog 8d en met meer teamleden kan het natuurlijk niet anders dan dat het nog beter word 😛

  Maar serieus, qua nieuws stijgen jullie echt boven een heleboel andere simssites uit. Ga zo door 😀

  😀 Lievemax

 2. Wat ik zo raar vind, is dat frikkelfrab een newbie is op De Sims 2 community. Ik vraag me af hoe oud hij is en of hij enig ervaring heeft, of dat hij een gewoon simsverslaafde is, zoals Hiki zo ongeveer zei in het vorige bericht hierover.

 3. Op welke Sims 2 Community?

  En als je de officiele NL forum bedoeld: ik ken zat mensen die daar nooit komen.

 4. Welkom Frikkelfrab! 😀 Beetje late reactie maar ik weet zeker dat we met z’n allen een goed team zullen vormen! ^_^

  Trouwens, ik kom nooit op de Sims community, niet op de Engelse en niet op de Nederlandse. Toch ben ik een member in plaats van newbie. Zegt dat iets? Nee, niet echt. Dus Frikkelfrab als newbie zijnde hoeft ook totaal niets te zeggen of te bewijzen. Onzin dus.

  Daarnaast zijn we toch allemaal doodnormale Sims fans? Anders zouden wij geen blog hebben en jij het niet bezoeken 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *