Aangenaam!

Hallo beste lezers,

Mijn naam is Oliver, beter bekend als frikkelfrab. Ik ben een nieuw teamlid op de site, en ik zal jullie op de hoogte houden over de kleine details in De Sims 3. Het is voor het eerst dat ik meehelp aan een blog dus voor mij is alles ook een beetje nieuw.

Ik zal mij vooral bezig houden met het vertalen van waaronder de ‘Favorites’ in De Sims 3, en natuurlijk nog veel meer. Ik ben erg blij en enthousiast dat ik mee mag helpen aan Hiki’s Blog. Vooral omdat het altijd gezellig is met Patricia, Rens, en natuurlijk Hiki.

Hopelijk zullen jullie veel van mij gaan lezen, en ik zal flink mijn best doen om iedereen tevreden te stellen! Als jullie een vraag, of graag iets vertaald willen hebben. Laat het achter in de reacties, en ik zal mijn best doen jullie te helpen!

Groeten,
Frikkelfrab.