Sims 3 Sneak Preview op 15 Mei – update

Zoals jullie weten gaan wij aanstaande vrijdag naar een De Sims 3 Sneak Preview in Utrecht waar ook De Sims 3 associate producer Mary Jean Chun bij zal zijn. We krijgen uitgebreid de kans om haar vragen te stellen en het spel te spelen.

We hebben inmiddels ruim 30 vragen van jullie binnen gehad, iedereen bedankt daarvoor en we hopen die allemaal te kunnen beantwoorden. De deadline voor het stellen van vragen is verlopen dus je kunt geen vragen meer naar ons opsturen.

We zullen aanstaande vrijdag de Nederlandse versie van De Sims 3 spelen, dat is natuurlijk extra leuk. Er mogen wel foto’s & video’s gemaakt worden maar we mogen geen ingame screens maken en die meenemen.

Agenda:

11.45 Aanvang
12.00 Demonstratie De Sims 3 door MJ Chun
12.30 De Sims 3 spelen onder het genot van een hapje en een drankje
14.30 EA introduceert de nieuwe De Sims 3 Community
15.00 Onderbreking met een speciale verassing
15.30 De Sims 3 spelen, creatie van een speciaal item (Kavel/Sim/Filmpje/Verhaal) dat op release gehighlight zal worden op de nieuwe De Sims community
17.00 Einde van het evenement

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *