Sims 3 Free trail alleen een avatar maker?

Het internet gonst van de geruchten over de Sims 3 trial die morgen online komt. Op deze pagina van Adage is een artikel online gekomen waarin de trial net even anders wordt uitgelegd:

EA is offering “free trial” experiences via “Sims Sidekick,” an application that allows users to create Sims characters with specific personality traits. The ersatz avatars can follow their masters as they surf from web page to web page, and each will exhibit different behaviors based on the characteristics a user has chosen. One website may cause the figure to jump around; another might case it to spin. “There will be a very specific response based on the personality traits,” Mr. Buchanan said. “Current players will think it’s neat they can take their Sim anywhere on the web. We think it will also entice new players to go and learn more what Sims is all about.”

The company will also run a game on both Facebook and the Sims site itself that lets players learn about the game.

Wat ik hieruit begrijp is dat er een Sims 3 trial online komt waarmee je Sims 3 avatars kan maken, met allerlei karakter eigenschappen, die je dan weer in je netbrowser kunt gebruiken: wat EA dan weer Sim Sidekick noemt. (zie ook dit blogbericht). Met het werkelijke spel heeft het dus niet veel te maken en het woord ’trial’ veroorzaakte alleen maar verwarring.

Een andere hint naar wat er bedoeld wordt met deze ’trial’ is een poosje geleden al gegeven in een gesprek met Grant Rodiek op Gamespot, zie ook dit blogbericht.

GS AU Will we be seeing a character creation demo, similar to the demo for Spore, before The Sims 3 release?

GR: No, not exactly. But we do have some fun interactive experiences for fans such as the official Facebook page.

Uiteraard hebben we EA Nederland om een reactie gevraagd, tot dan of tot een andere officiële reactie blijft het speculeren wat deze Sims 3 trial nu precies is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *