Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 – Vijf verdiepingen

Games Guide heeft weer een nieuwe pagina online gezet dit keer ook weer met een nieuwe screen.

Het maken van een prachtig huis is iets waar je uren mee bezig kan zijn. In De Sims 3 is het mogelijk om maarliefst vijf verdiepingen op elkaar te stapelen waardoor een kast van een huis met dertig kamers zomaar binnen de mogelijkheden ligt. Als je tenminste genoeg geld hebt verdiend of flink wat gecheat hebt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>