Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3: test cheat testingCheatsenabled true

Games Guide heeft weer een nieuwe pagina online gezet: Test Cheat De Sims 3 bekend. En er zit ook weer een nieuwe screen bij natuurlijk.

Na eerder al de geldcheat te hebben gevonden voor De Sims 3, is er nu een cheat naar boven gekomen waarmee van alles aan te passen is en er allerlei bizarre dingen kunnen gebeuren. De cheat waar het om draait zat eerst al in De Sims 2 en werd kortweg de ‘Boolprop-cheat’ genoemd. Deze keer is de cheat is anders:

 • Druk Ctrl+Shift+C in
 • Voer in: testingCheatsenabled true
 • Ga met je muis over een voorwerp of Sim heen en druk op Shift om allerlei leuke acties uit te voeren.

Met behulp van deze cheat zijn allerlei geinige dingen uit te halen. Zo is het onder meer mogelijk om Sims sneller oud te laten worden of het uiterlijk aan te passen. Wij besloten dit ook uit te testen en niet veel later was een Sim aan ouderdom gestorven. Magere Hein kwam langs om de Sim op te halen en dankzij ‘testingCheatsenabled true’ konden we Magere Hein aan de actieve familie toevoegen.

37 gedachtes over “De Sims 3: test cheat testingCheatsenabled true”

 1. hiki

  Alleen met het maken van een nieuwe Sim kun je de vorm van het hoofd aanpassen. In het spel zelf kun je wel via de spiegel het kapsel enzo veranderen. Misschien dat er een hack voor is maar dat weet ik niet.

  1. suuuusje

   heb het wel goed in gevuld je kan hem maar een keer gebruiken en dan als de volgen de keer weer speelt moet je hem invullen of heb je het wel goed gespeld klik op brievenbus ctrl

 2. Phaedra

  Hoi , ik heb een probleem ik kan namenlijk het niet gebruiken. ik heb het geprobeerd maar het lukt niet.
  Ik had eerst testingCheatsEnabled true geprobeerd toen testingCheatsenabled en daarna zonder hoofdletter maar ik kom er nog steeds niet op. wilt iemand me uitleggen wat ik moet doen? enmoet je ook klikken op het kind of er gewoon over gaan?

 3. Krieltje

  Ja, dat heb ik dus ook. Met of zonder hoofdletter, met spatie tussen true en dat woord, hij doet niets als ik met Shift op de brievenbus klik. Dan zie je alleen de normale dingen die bij de brievenbus horen..

  Ik wil namelijk een eigenschap veranderen van mijn kind D:

 4. gwen

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  ddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 5. savannah

  Druk Crtl+Shift+C tegelijk in
  typ dan: “testingcheatsenabled true” zonder aanhalingstekens
  druk op enter

  Dan, Hou shift ingedrukt en druk op een voorwerp, bv een sim of je postbus

 6. Shady

  Heey bij mij werkt deze cheat alleen als je het precies zo in typt: testinCheatsEnabled true en dan alle hoodletters met capslock doet, deed dit namelijk eerst zonder capslock en toen werkte die ook niet xx

 7. hoi

  Je moet het wel in het hoofdmenu invullen. Het menu waar je je familie kiest (dus niet als je al met je familie speelt). Als je daar je cheat invoert testingcheatsenabled true dan kan je tijdens je met je familie speelt op shift en op je sim klikken,dan krijg je als het goed is die opties.

 8. hoihoi

  je moet het juist doen als je speelt en dan op ctrl+shift+c klikken dan typ je testingCheatsEnabled true maar je moet wel de C en de E groot schrijven met capslock en dus niet met shift als je dat gedaan hebt hou je shift ingedrukt en klik je op je brievenbus dan krijg je allemaal grappige opties.

 9. EenMeneer

  Ik heb Sims 3 bovennatuurlijk en had eerst een menselijke sim, toen ging ik met de cheat in de cas en veranderende mijn persoonlijkheid naar een weerwolf. Later wilde ik dit terug veranderen maar dit ging niet, toen probeerde ik maar de weerwolf in een heks te veranderen maar toen werd het een kruising tussen heks en weerwolf, wat is er gebeurt en hoe kan ik dit terug draaien?

 10. Linda van Buitenen

  Hoi ik speel sims 3 alles werkt naar behoren heb alle uitbreidingen alle downloads.. het hier boven gemeld probleem heb ik ook ondervonden. die chead werkte altijd gewoon nooit probleemen mee gehad. nu heb ik een huis gebouwd. 4 sims en un hond er in. tuintje zwembadje.. enzv.. brievenbus niet ombouwd met een muur of iets. ook geen hek. staat vrij naast de voordeur. hij zou moeten oplichten als ik er overheen ga of op klik maar dat doet ie niet dus wss de reden dat de code niet werkt. heb de code overigens in live modes uitgevoerd op pauze werkt ie zoiezo niet. maar nu zelfs na ut afsporen van forums nog niet gevonden waarom hij het niet doet. en wat ik dan dus blijkbaar verknoeit heb in mijn instellingen. iemand un ideetje??

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>