Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 hebben nog wat moeite met Europese modetrends

De bekende tv-stylist Bastiaan van Schaik heeft gisteren tijdens een vooruitblik op Sims 3, georgansieerd door EA en iets anders dan de Sneak Preview, de kleding in Sims 3 eens goed bekeken.

Dutch Cowgirls heeft er een kort artikel over online gezet.

Drie trends ziet Bastiaan op ons afkomen: Dare (gewaagde kleuren en patronen), Dream (romantischer) en Discover (onder andere eco-kleding). Helaas bleek het niet mogelijk om die stijlen precies door te voeren in de game (“het is een Amerikaanse game, dus het is allemaal wat behoudender”). Zo blijk je mannen niet in een (must-have!) harembroek met verlaagd kruis te kunnen steken en zijn de hakken bij de dames niet zo hoog als Bastiaan ze graag had gezien. De reacties van de aanwezigen waren er niet minder om: “Oooh, wat veel kleding, hier kan ik wel uren mee bezig zijn!”

2 gedachtes over “Sims 3 hebben nog wat moeite met Europese modetrends”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>