Sims 3 preview op 9 Lives

Het Belgische 9 Lives heeft een preview online gezet van Sims 3.

De stad waarin je woont leeft ook volledig. Er is veel volk op straat, allemaal met hun eigen ding bezig in een mooie dag- en nachtcyclus. Daarvan weet je personage natuurlijk te profiteren. Mijn sim, die zoals je nog kunt herinneren wel wat kon flirten, ontmoette al snel hopen loslopende vrouwen. Wanneer je zelf niet het roer in handen neemt, begint die al snel verschillende vrouwen op te praten. Op zich heb ik daar niets op tegen, maar ook het omgekeerde kwam al snel voor waardoor mijn rockgod op den duur wel eens te laat kwam op zijn werk na een gezellige wandeling in het stadspark met zijn favoriete groupie.

De pret stopt echter niet offline. Er is een heuse tool om je te verbinden met het internet. Natuurlijk zit daar ook een winkel in inbegrepen om snel leukere voorwerpen te kopen voor je huis. Er is ook een tool om je eigen filmpjes te maken zodat je aan de hele wereld kunt tonen hoe cool jouw sim wel niet is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *