Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 – Doorspoelen

Games Guide heeft weer een nieuwe pagina online gezet en een nieuwe screen.

Even doorspoelen zodat het net even wat sneller gaat, het kon al in De Sims en De Sims 2, maar in De Sims 3 is er nog een extra snelle speelstand toegevoegd. Dankzij deze stand gaat het ook allemaal sneller, maar in tegenstelling tot ‘standje 3’, stopt deze stand automatisch met doorspoelen zodra er iets belangrijks gebeurt.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>