Sims 3 Store: ga maar vast sparen

Simmers News heeft een artikel online gezet over de prijzen van de sets die we straks in de Sims 3 store kunnen gaan kopen en het wordt een duur grapje als je besluit om bijvoorbeeld de Hewnsman set te kopen: je bent al snel 20 US dollar kwijt.

Op Twitter gaat het gerucht dat EA deze prijzen gewoon omzet naar euro’s: voor ons wordt het dus 20 euro alleen al voor deze set…


The Hewnsman Set will run you 2000 Points ($20) and will include 47 new items. 2 New Beds, 5 Chairs, 5 Tables, 14 New Build Items, and a ton of Decorative Items and Lights.

Een poosje geleden hebben we een poll gehouden over het kopen van Sim Points om die dan weer te besteden in de Sims 3 Store: maar met deze prijzen zullen noóg minder Sim fans spullen gaan kopen in de Sims 3 Store.

15 reacties

 1. net zoals ik de stuffpacks niet kocht ga ik nu op de simstore ook niets kopen. beetje afzetterij vind je niet? eerst 60 € betalen voor spel en dan nog eens geld moeten opleggen voor extra spullen. tssk EA…shame on you!

 2. Misschien komen er geen stuff packs meer maar gaan ze nu nieuwe stuff packs, voor veel meer geld, op de Sims 3 Store zetten?

 3. maar dan vind ik 20 € toch nog steeds te veel voor maar 1 set spullen; plus ik veronderstel dat je wellicht een kredietkaart of paypal zal moeten hebben om geld om te zetten in simpoints.

 4. Wat jammer. Ik was er eerst nog wel voor om wat te kopen uit de store. Maar als het zo duur gaat worden..

  Misschien dat ik dan echt alleen items neem die ik super deluxe leuk vind. Voor de rest wacht ik wel gewoon op uitbreidingen x-D

 5. Ik wil niet precies kopiëren wat ik ook bij Simprograms heb gezegd, maar ik heb op zijn artikel wel een heel uitgebreide mening staan. Ik zal deze proberen te vertalen in deze comment:

  Ik denk dat dit voor mij echt de limiet is. Ik ben bereid om een idioot bedrag weg te leggen voor accessoirespakketten maar er is een grens en bij mij is die nu bereikt. Ik kan dit soort dingen niet meer opbrengen hoor. Als EA dat niet kan begrijpen… Ik kan en wil de Sims 3 store niet supporten op deze manier.

  Ik zie het nog wel gebeuren dat ze alles voortaan aan die store toevoegen. Misschien geen accessoirespakketten meer? Alleen nog store items. Ik hou er niet van digitale downloads te kopen, ik heb veel liever een accessoirespakket in een doos die ik tegelijkertijd aan mijn collectie kan toevoegen.

  Ik heb het spel op het event gespeeld afgelopen week en om eerlijk te zijn zitten er maar weinig objecten in het basisspel. Ik was hierover erg teleurgesteld. En ze hebben zoveel Sims 2 items toegevoegd aan de Sims 3 store. Dus je betaalt in feite voor items die je voorheen al eens hebt gekocht.

  Ik ben op dit moment echt een ontevreden fan. Als dit is hoe ze voortaan werken aan hun vervolgspel, dan denk ik dat ik zelfs zal stoppen met het kopen en spelen van hun games. En dat zegt een fan die al in de Sims community is vanaf het prille begin. Ik heb zo’n beetje elke Sim game. 🙁

  Oh en ik vind het ook belachelijk dat (er het mogelijk is dat) we voortaan voor nieuwe buurten moeten gaan betalen in de toekomst. Ik weet dat Riverview gratis is, maar als je kijkt naar de Sims 2… In het begin kregen we een paar gratis items, in 2004. Dat hield al snel op. Ik zie dat met de buurten ook wel gebeuren. We kunnen onze eigen buurten niet maken. Ik kan me echt niet inleven in een spel dat zo gesloten is naar content creators toe.

  Het is af en toe echt alsof ze ons als fansitwa overbodig willen maken, omdat fans nu zo’n beetje alles in het spel kunnen customizen en de dingen die je niet kunt customizen (zoals compleet nieuwe patronen) is iets wat we zelf moeten gaan uitvinden hoe we die kunnen maken zodat we onze members compleet nieuwe items kunnen geven.

  Ik ben niet voor het illegaal downloaden en ik heb EA altijd gesteund en hun producten gekocht, maar met de store enzo weet ik het niet zo zeker meer…

 6. Ik vind het echt absurd als je alles alleen via de store zou kunnen kopen, heb echt geen zin om mijn CC hiervoor te gaan gebruiken, heb persoonlijk ook liever gewoon een stuff pack van 20 euro met 60 items dan 20 euro uitgeven voor 20 items, is mij een beetje te duur, ik werk niet zodat EA mijn geld kan inpikken met dit soort onzin

 7. Een stuff pack kost nu 10 euro bij bol.com, op de laatste na dan.

  Dus om 20 euro uit te geven aan een setje op de Store: dacht het niet ! En die setjes hebben ook nog een stapels behang en vloerbedekking erin dus de voorwerpen zijn dan helemaal duur.

 8. Ja, ik geloof dat nieuwe stuffpacks meestal €15 kosten. Daar zitten 60 voorwerpen in, plus vloer- en muurbedekking. Tegenover die items in de store is een stuff pack eem megadeal.

 9. Dit is echt geen style.. Ik hoop niet dat ze alle spullen erop gaan gooien want dan hoop ik toch echt dat er een site komt die dezelfde stuffpack heeft, Voor gratis.

  Ik heb altijd alle simsdelen gekocht en ook de stuffpacks. Maar 20 euro voor 1 setje vind ik gewoon Geen style!

 10. Als ze merken dat de Store veel te duur is en ze verkopen niks zullen ze hopelijk snel dingen veranderen en redelijke prijzen hanteren.

  3 euro voor een setje die nu 20 euro kost vindt ik zat!

 11. Ja precies, de prijs is veel te hoog. Maar dat zullen ze vanzelf wel merken. Dan word het op een gegeven moment maar 1 keer gekocht voor het officieuze circuit. Ik ben bereid te betalen, maar niet te veel.

 12. IK deel volledig rosana’s mening. schandalig! We zullen altijd minder krijgen en meer moeten betalen om het te kunnen krijgen. Juist hetzelfde als het aantal objecten in het basisspel.

 13. Als ik de reacties hier zo lees en op de Amerikaanse Sims 2 BBS en vele andere forums begint dit een behoorlijke rel te worden. Laten we hopen dat EA nar ons, trouwe fans, luistert en de prijzen verlaagd en verder geen idiote dingen meer doet!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *