Een nieuwe start in Sunset Valley

Onder deze titel is op de officiële Nederlandse Sims 2 site een heuse Sims 3 soap begonnen.

Je vindt deel 1 op deze pagina.

De Community Soap

Welkom bij de gloednieuwe Sims 3 Community Soap Een nieuw begin in Sunset Valley. Bekijk nu de eerste aflevering van de soap en maak kennis met de hoofdpersonen.

Wanneer De Sims 3 uit is bepaal JIJ het einde van deze soap! Je kan je eigen filmpje maken met de gloednieuwe Movie Mashup Tool op de nieuwe community. Wordt jouw filmpje uiteindelijk uitgekozen tot hét einde van de soap, dan zal jouw filmpje gehighlight worden op de nieuwe Sims 3 community en win je daarnaast een leuke Sims 3 goodiebag bestaande uit een USB-stick in de vorm van een diamant, een levensechte Sims 3 Plumbob, een Sims 3 diadeem, Sims 3 lolly’s en snoepjes en 500 SimPoints die je kunt besteden in de gloednieuwe Sims 3 Store!

Ik had gisteravond de video op YouTube gezet en voor het eerst is er een video uit mijn YouTube verwijderd. Gelukkig hebben onze vrienden van EA Fusion de video op een andere manier opgeslagen en ik heb deze nu embed.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *