Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor mobiele telefoon

De Sims 3 op iPhone preview

Into Mobile heeft op deze pagina een uitgebreide preview online gezet van De Sims 3 voor op de iPhone.

We were surprised by the game’s playability and the smooth 3D graphics (using an iPod Touch for demo purposes). All menus and navigation controls are incredibly intuitive – you flip through menus and scroll down lists with a flick of the finger. And, without being briefed on in-game controls, we managed to find our way through the Sims’ world with little trouble. The Sims 3’s iPhone-optimized UI is a testament to EA Mobile’s devotion to iPhone gaming.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>