Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Duits ‘Die Sims Magazin’ op 4 juni te koop

Elke 2 maanden ligt er een nieuw Sims magazine in de Duitse winkels en op 4 juni zal het nieuwste nummer er zijn met uiteraard veel nieuws over Sims 3. Bij het blad zal ook een DVD zitten met exclusieve downloads voor zowel Sims 3 als Sims 3. Ik heb het in verleden wel eens gezocht naar dit blad, dat trouwens samen met EA wordt gemaakt, bij grote bladen winkels maar eigenlijk nooit gevonden.

Een interview met Dirk Steiger, de man achter het blad, vindt je op deze pagina van Sims 3 Net. Meer info over ‘Die Sims – Das offizielle Magazin’ vindt je op deze pagina.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>