Zoek jij een leuke stage?

Dan is dit je kans om bij EA Nederland aan de slag te gaan:

Gezocht: Stagiair Online Marketing

Als stagiair maak je onderdeel uit van het online team bij EA Benelux. Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met de creatie en conceptontwikkeling van de homepage en productsites van EA in België en Nederland. Daarnaast denk en werk je mee aan de creatie van online promotiemateriaal. Verder onderhoud je contact met de Community Manager over de aanwezigheid van nieuws rondom EA en haar games op de diverse web- en gamesites. Uiteraard is er tijdens je stageperiode ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een eigen project.

Meer informatie vindt je op deze pagina van EA.nl

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *