Verslagen en foto’s Sims 3 Sneak Preview / Fan Fest

De officiële Nederlandse De Sims 2 site heeft een artikel online gezet over het De Sims 3 Sneak Preview / Fan Fest van 15 Mei. Je vindt er links naar de verslagen op verschillende fansite en veel foto’s van het event.

De Sims 3 Fan Fest reportage: Door de fans – voor de fans

Op 15 mei kregen de Fansites van de Benelux, samen met enkele gelukkige prijswinnaars vanuit de De Sims Community de unieke mogelijkheid aanwezig te zijn bij het De Sims 3 Fan Fest. Ook aanwezig was producer MJ Chun die speciaal voor het evenement is overgevlogen vanuit De Sims 3 studio om alle De Sims 3 vragen te beantwoorden.

Nadat MJ de community alvast een voorproefje had gegeven van de op release te downloaden buurt Riverview was het tijd voor de fans om De Sims 3 aan een goede speeltest te onderwerpen. ’s Middags werden de fans nog verrast met een leuke goodiebag en is deze dag voor altijd vastgelegd met een groepsfoto. Daarna was het tijd voor de fans om aan de slag te gaan met het creëeren van eigen Sims, kavels of families. Dit materiaal zal vanaf de release van De Sims 3 te downloaden zijn op de gloednieuwe De Sims 3 community. Ook deze community hebben de fans al even mogen zien en werd razend goed ontvangen!

3 reacties

  1. Ohnee man, kijk naar mijn foto dan!
    Echt weer iets voor mij. Lachend op een foto staan, met mijn ogen dicht x-D

  2. Volgens mij hadden jullie wel plezier: tót jullie achter de comp zaten on Sims 3 te spelen: toen opeens allemaal serieuse gezichten lol

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *