Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor mobiele telefoon

De Sims 3 iPhone hands – on op IGN

De hands – on vindt je op deze pagina, de bijbehorende screens op deze pagina.

There are a handful of minigames inside The Sims 3 for different activities, such as fishing, repairing broken items, and cooking. These seem relatively minor. The cooking game, for example, has you tapping pots on the stove and shaking the iPhone so nothing burns. To repair a broken item, you must remove the faulty elements of a circuit board and replace them from a collection of new parts before time is up. Successfully completing minigames ups the skill associated with it.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>